Καινοτομία
Επιδόσεις
Αξιοπιστία
Περιβάλλον
  1. Home
  2. /
  3. Ευφυή χαρακτηριστικά ελέγχου μηχανών

Ευφυής έλεγχος μηχανών iMC 2.0

Ψάχνετε συνεχώς να βελτιώσετε την παραγωγικότητα και την αποδοτικότητά σας;

Το iMC 2.0 είναι η επόμενη γενιά του έξυπνου ελέγχου μηχανών που θα προσφέρει σημαντικές αλλαγές στην καθημερινή σας λειτουργία.
Αυτή η πλήρως ενσωματωμένη στο εργοστάσιο τεχνολογία της Komatsu επιτρέπει στους χειριστές να κάνουν τη δουλειά σωστά με την πρώτη φορά, κάθε φορά.

Θα σας παρουσιάσουμε τη σουίτα χαρακτηριστικών ελέγχου μηχανημάτων εκσκαφής και εξηγήστε ποια είναι τα άμεσα οφέλη για την τελική σας γραμμή.

Πώς αποτρέπει το Auto-Stop Control το υπερβολικό σκάψιμο;

Έλεγχος Auto-Stop

Σταματάει την άκρη του κάδου στην επιφάνεια σχεδιασμού κατά τη λειτουργία του βραχίονα, του βραχίονα ή του κάδου και εξαλείφει την υπερβολική εκσκαφή πέρα από την επιθυμητή κλίση. Οι χειριστές μπορούν να βασίζονται με ασφάλεια στην παρέμβαση του συστήματος όταν απαιτείται: δεν χρειάζεται πλέον να ελέγχουν συνεχώς την οθόνη ή να ανησυχούν για επανεργασία. Απλά χαλαρώστε και να είστε παραγωγικοί.

Πώς το Auto Grade Assist κάνει τον τέλειο βαθμό;

Αυτόματη υποβοήθηση βαθμίδας

Ακόμα και ένας νέος χειριστής μπορεί τώρα να προσφέρει εύκολα τον τέλειο βαθμό! Κατά τη διάρκεια ενός περάσματος ισοπέδωσης, το σύστημα ανυψώνει αυτόματα τη μπούμα και η άκρη του κάδου διαγράφει με ακρίβεια την επιφάνεια σχεδιασμού. Ο χειριστής απλώς ελέγχει την επιθυμητή ταχύτητα κατεργασίας με τον αριστερό μοχλό. Αυτή η απλοποίηση μιας προηγουμένως αρκετά πολύπλοκης χειροκίνητης λειτουργίας αυξάνει την παραγωγικότητα και την αποδοτικότητα με αξεπέραστη ακρίβεια.

Τι είναι ο έλεγχος ελάχιστης απόστασης;

Έλεγχος ελάχιστης απόστασης

Κάθε κάδος βαθμονομείται εύκολα με τον εκσκαφέα, έτσι ώστε το σύστημα iMC να μπορεί πάντα να υπολογίζει το πλησιέστερο σημείο του κάδου ή την “ελάχιστη απόσταση” από το μοντέλο σχεδιασμού. Ανεξάρτητα από τον προσανατολισμό του κάδου, το σύστημα θα εμποδίζει πάντα την καταστροφή της επιφάνειας. Αυτό δίνει στους χειριστές τη σιγουριά ότι, σε περίπτωση λάθους ή όταν εργάζονται σε πολύπλοκα σχέδια, το σύστημα iMC θα τους υποστηρίζει πάντα.

Η διαχείριση του κινητήρα είναι βελτιωμένη και η βέλτιστη προσαρμογή των στροφών του κινητήρα και των υδραυλικών αντλιών εγγυάται αποτελεσματικότητα και ακρίβεια κατά τη διάρκεια μεμονωμένων και συνδυασμένων κινήσεων.

Πώς λειτουργεί ο αυτόματος έλεγχος κλίσης; Γιατί διευκολύνει τη λειτουργία κλίσης;

Αυτόματος έλεγχος κλίσης

Η λειτουργία του ανακλινόμενου κάδου γίνεται αυτόματα. Το σύστημα iMC 2.0 προσαρμόζει διαισθητικά τον κάδο στην επιφάνεια σχεδιασμού και διατηρεί την άκρη του κάδου ακριβώς πάνω στο επίπεδο καθ’ όλη τη διάρκεια του περάσματος, χωρίς να χρειάζεται χειροκίνητη ρύθμιση. Η παράδοση κλίσεων και πολύπλοκων σχεδίων είναι πλέον εύκολη!

Μπορεί το σύστημα iMC 2.0 να διατηρήσει σταθερή γωνία κάδου;

Κράτηση γωνίας κάδου

Επιτρέπει στον χειριστή να ρυθμίζει αυτόματα τη γωνία διαβάθμισης ή εκσκαφής του κάδου. Το σύστημα iMC 2.0 διατηρεί σταθερή τη γωνία του κάδου, καταργώντας την ανάγκη χειροκίνητης ρύθμισης από τον χειριστή, αυξάνοντας την ευκολία χειρισμού σε εργασίες τελικής διαμόρφωσης ή κοπής.