Ψηφιακός μετασχηματισμός
Καινοτομία
Αποδοτικότητα
Παραγωγικότητα
  1. Home
  2. /
  3. Smart Construction

Smart Construction

Το Smart Construction είναι ένα πακέτο λύσεων της Komatsu που θα υποστηρίξει και θα βελτιώσει την επιχείρησή σας. Συλλέγοντας δεδομένα και μετατρέποντάς τα σε πολύτιμες πληροφορίες, σας βοηθά να διαχειρίζεστε με ασφάλεια και ακρίβεια το ανθρώπινο δυναμικό, τα μηχανήματα και τα υλικά. Οι συνθήκες εργασίας γίνονται πιο άνετες και η επιχείρησή σας πιο επιτυχημένη.

Smart Construction

Ένα ταξίδι στο μέλλον

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός είναι η πιο ελπιδοφόρα εξέλιξη που αντιμετωπίζει σήμερα ο κατασκευαστικός κλάδος. Χάρη στις τεχνολογικές εξελίξεις, όπως το Internet of Things (IoT), είναι πλέον δυνατό να προσφερθούν, σε μια βιομηχανία που τα τελευταία 20 χρόνια είχε σχεδόν μηδενική αύξηση της παραγωγικότητας, τα οφέλη της πληροφόρησης σε πραγματικό χρόνο στο εργοτάξιο, όπως θα βλέπαμε σε μια παραγωγική διαδικασία.

Smart Construction

Δεδομένα – τρόπος για βελτίωση

Το Smart Construction σάς επιτρέπει να συλλέγετε από απόσταση δεδομένα εδάφους και μηχανημάτων υψηλής ακρίβειας από οπουδήποτε στο εργοτάξιό σας, ώστε να έχετε πρωτοφανή εικόνα και οπτικοποίηση της προόδου του εργοταξίου σας σε πραγματικό χρόνο. Ορατές ακόμη και από το γραφείο σας, οι πληροφορίες του εργοταξίου και τα δεδομένα αναφοράς απόδοσης μπορούν να μοιραστούν με όλους τους ενδιαφερόμενους.

Παρακολουθήστε το εργοτάξιό σας σε πραγματικό χρόνο.

Smart Construction

Με μια ματιά

Έξυπνη Εφαρμογή Κατασκευής
– Οπτικοποίηση, μέτρηση και κοινή χρήση της κατάστασης του εργοταξίου

Καθημερινό σύστημα drone
– Μετράει το έδαφος του εργοταξίου απλά και γρήγορα

Σύστημα παρακολούθησης
– Παρακολουθεί όλο τον κατασκευαστικό εξοπλισμό

Σύστημα ανοικτής πλατφόρμας Landlog
– Ανταλλαγή δεδομένων από και προς πολλαπλές πηγές

Συστήματα τεχνητής νοημοσύνης
– Θα αναλύει τις δραστηριότητες των μηχανημάτων στο χώρο του εργοταξίου

Έξυπνος έλεγχος μηχανών
– Βελτιστοποιημένη εκσκαφή και προώθηση

Smartconstruction_04-min

Smart Construction

Έξυπνα εργαλεία κατασκευής

Μαζί με παγκόσμιους συνεργάτες, η Komatsu σχεδιάζει και αναπτύσσει πολλαπλά εργαλεία Smart Construction. Το υλικό και οι εφαρμογές υψηλότερης ποιότητας προτείνονται ως λύσεις που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε την επιχείρησή σας και να βελτιώσετε τα περιθώρια κέρδους σας.

Smart Construction

Ευφυής έλεγχος μηχανών

Οι έξυπνες μονάδες ελέγχου μηχανημάτων Komatsu είναι ένα λογικό εργαλείο υλικού για την καλύτερη δυνατή απόδοση και εξοικονόμηση κόστους στα εργοτάξια. Χρησιμοποιώντας τρισδιάστατα δεδομένα, τα οποία μπορούν να μεταφορτωθούν εξ αποστάσεως, η λειτουργία ελέγχου του μηχανήματος αποτρέπει την υπερεκσκαφή και επιτρέπει στον χειριστή να εργάζεται ανά πάσα στιγμή και σε οποιοδήποτε σημείο του εργοταξίου με τον πιο ακριβή τρόπο.

Καινοτόμο – Ολοκληρωμένο – Ευφυές

Smart Construction

Εξατομικευμένη συμβουλευτική υπηρεσία

Οι σύμβουλοι της Komatsu αποτελούν το κλειδί για τη λύση Smart Construction. Παρέχουν διεξοδική υποστήριξη πελατών και θα καθοδηγήσουν εσάς και την ομάδα σας στην πολύπλοκη διαδικασία ψηφιακού μετασχηματισμού των επιχειρηματικών σας διαδικασιών.

Υποστήριξη εμπειρογνωμόνων για προστιθέμενη αξία.