Ειρήνη του μυαλού
Συμφωνίες υπηρεσιών
Εύκολη συντήρηση
Παραγωγικότητα
  1. Home
  2. /
  3. Σχετικά με το

Σχετικά με εμάς

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη (www.saracakis.gr), με ηγετική παρουσία στο ελληνικό επιχειρηματικό οικοσύστημα για πάνω από έναν αιώνα, είναι ο αποκλειστικός εισαγωγέας και διανομέας ενός ευρέος φάσματος προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των μηχανημάτων Komatsu.

Η συνεργασία με την παγκοσμίου φήμης Komatsu ξεκίνησε το 1965. Η Komatsu είναι ο 2ος μεγαλύτερος κατασκευαστής μηχανημάτων έργων και εξοπλισμού εξόρυξης στον κόσμο και οι βιομηχανικές εγκαταστάσεις της επεκτείνονται στην Ιαπωνία, την Ασία, την Αμερική και την Ευρώπη.

Το προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο αποτελείται μεταξύ άλλων από εκσκαφείς, φορτωτές, προωθητές γαιών, διαμορφωτές γαιών, αθρωτά φορτηγά, φορτωτές- εκσκαφείς και τον πρόσθετο εξοπλισμό τους. Επιπλέον, προσφέρει υβριδικές και ηλεκτρικές λύσεις, τηλεματική, συμβόλαια συντήρησης και υποστήριξης, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύητητα στο να προσφέρει γνώσεις χρόνων φτάνοντας οι πελάτες της στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους.

Η άρτια εκπαιδευμένη τεχνική ομάδα μας μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε το κατάλληλο μηχάνημα, ενώ το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσει με οτιδήποτε χρειαστείτε. Ταυτόχρονα, η εταιρεία μας, αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία του τμήματος τεχνικού σχεδιασμού και μηχανικής καθώς και της υποδομής μας, παρέχει τις πιο εξειδικευμένες και προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας λύσεις.

Με στόχο να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες των πελατών μας, παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στο after-sales τμήμα όσον αφορά τη φροντίδα των προϊόντων καθ’ όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής τους. Με αυτόν τον τρόπο, παρέχουμε στους πελάτες μας τη βεβαιότητα ότι θα απολαύσουν μια συνολική εμπειρία υψηλής ποιότητας. Αντιπροσωπεύουμε τις μάρκες μας με επαγγελματισμό και ενθουσιασμό, ενώ παράλληλα σεβόμαστε τις αξίες τους για το κοινό καλό.